به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، سخنان رهبر معظم انقلاب، دروغ ضد ایرانی منافقین، سفر دکتر ظریف به الجزایر و دیدار با اشتون در استانبول، واکنش ها به اظهارات رئیس جمهور، سخنان باراک اوباما و همچنین نگرانی آمریکا از هکرهای ایرانی، مهم ترین اخبار ایران در رسانه های غربی بود.
رویکرد هفته گذشته رسانه های غربی به موضوعات مرتبط با ایران را مرور خواهیم کرد:

* آخرین خبرها از موضوع هسته ای ایران:
ظریف: مذاکرات، سخت و دشوار است:
وزیر خارجه ایران که برای شرکت در اجلاس وزرای خارجه کشورهای جنبش عدم تعهد به الجزایر می رفت، برای دیداری غیر رسمی با کاترین اشتون، به استانبول رفت. دکتر ظریف، هو در استانبول و هم در الجزیره، تأکید کرد که به رسیدن به توافق خوش بین است؛ اما مذاکرات پیش رو، سخت و دشوار خواهد بود.
در دیدار دوشنبه گذشته محمد جواد ظریف و کاترین اشتون اعضای گروه ۱+۵ حضور نداشتند و مذاکرات بین اشتون و تیم مذاکراتی ایران انجام شد.
جلسه محرمانه آژانس با دیپلمات های غربی: ایران آماده است:
خبرگزاری رویترز، آژانس بینالمللی انرژی اتمی در هفته اخیر در جلسهای محرمانه با دیپلماتهای غربی اعلام کرده است که ایران حدود ۴.۳ تن گاز اورانیوم کمتر غنیشده خود را از نطنز به تاسیسات اصفهان منتقل کرده است و این میتواند نشانهای باشد از این که ایران میخواهد عملیات تبدیل این گاز به پودر اکسید را آغاز کند.
یک دیپلمات غربی به رویترز گفته است که طبق اظهارات اخیر آژانس به نظر میرسد که ایران میتواند تا پایان ضربالاجل توافق موقت هستهای٬ کار رقیقسازی و اکسید کردن ذخایر اورانیوم خود را به انجام برساند.
درخواست ظریف از 5+1/ نگرانی از گروه های فشار:
پس از مذاکرات فشرده دو روزه میان وزیر خارجه ایران و "کاترین اشتون" رئیس دیپلماسی اروپا ، که با مذاکرات جانبی هیات نمایندگی ایران با تیم کارشناسی اتحادیه اروپا همراه بود، محمد جواد ظریف از مذاکره کنندگان خواست تا در گفتگو های آینده – که از ١٦ تا ٢٠ ژوئن در وین برگزار خواهد شد- "واقع بینی و جدیت" بیشتری را در دستور کار خود بگذارند .
ظریف کشورهای غربی را از تسلیم شدن به فشارهائی که از خارج از گروه مذاکره وارد می شود، بر حذر داشت. خبرگزاری فرانسه می نویسد منظور از این اشاره آشکار ظریف، فشار های اسرائیل و نیز کنگره آمریکا ست.
آژانس: ساخت تاسیسات جدید در ایران برای اجرای توافق هستهای:
آژانس بین المللی انرژی هسته ای (IAEA) در گزارش جدید خود تاکید کرده ایران برای تحقق توافق موقت ژنو در حال ساخت تاسیاستی در نزدیکی شهر اصفهان است. یک دیپلمات غربی گفته: فکر می کنم، به زودی خبر آغاز به کار این تاسیاست با مواد واقعی را خواهیم شنید.
پیشنهاد جدید ۱+۵ به ایران در ازای رفع کامل تحریمها:
خبرگزاری آسوشیتدپرس (Associated Press) نوشت: «کشورهای 1+5 به ایران پیشنهادی ارائه کرده اند که در قبال پذیرش آن از سوی ایران، تحریم ها نیز به طور کامل برطرف خواهد شد.»
عراقچی: دست ما پُر است/ هیچ امتیازی نمی دهیم:
عراقچی: "توافق ژنو حق غنی سازی ما را میپذیرد و تضمین داده که در هر توافق نهایی هم غنی سازی ایران ادامه خواهد داشت." آقای عراقچی گفت که در مذاکرات هستهای هدف ایران این است که "برنامه صلح آمیز هسته ای از جمله غنی سازی را تثبیت کرده" و بهانه برای اعمال فشارهای بیشتر را از غرب بگیرد.
پنهانکاری غیرعادی ظریف و اشتون/ دیدار در استانبول:
المانیتور: «علت پنهانکاری غیرعادی ظریف و اشتون درمورد این دیدار و اینکه چرا ملاقات خود را اعلام نکرده اند روشن نیست. ما همچنین اطلاع یافتیم که قرار نیست هیچ مقام آمریکایی در این گفتگوها شرکت کند.»
افزایش چشمگیر صادرات نفت ایران/ نگرانی آمریکا ادامه دارد:
بر اساس این گزارش، افزایش دوباره فروش نفت ایران به خاطر واردات بالای نفت این کشور توسط ترکیه و خصوصا چین در ماه مه بوده است.
آرزوی تجار آمریکایی برای سرمایه گذاری در حوزه نفتی ایران:
روزنامه "واشنگتن پست" (washingtonpost) نوشت: بعد از گذشت چند دهه، دوباره پای تجار آمریکایی به ایران باز خواهد شد و تنها مشکل، رسیدن به توافق دائمی با ایران است.
جنجال آفرینی جدید منافقین در رسانه های غربی تکذیب شد:
گروهک تروریستی منافقین که از انزوا رنج می برد، بار دیگر به سراغ برنامه هسته ای ایران آمد تا توجه رسانه های غربی را به خود جلب کند. روزنامه وال استریت ژورنال، خبر داد که بر اساس گزارش تازهای که از سوی منافقین در اختیار این روزنامه قرار گرفته به نظر میرسد فعالیتهای تیم تحقیقاتی ایران بر روی بعد تسلیحاتی برنامه اتمی جمهوری اسلامی همچنان ادامه دارد.
دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی در سازمان ملل متحد در نیویورک، خبر روزنامه "وال استریت ژورنال" آمریکا را "بی پایه و اساس" و "جعلی خوانده است.

* سخنان مقام معظم رهبری در جمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
بازتاب سخنان رهبری در رسانه های فارسی زبان غربی/ مبارزه ادامه دارد:
کسانی که میخواهند، سازش و تسلیم در برابر زورگویان را ترویج و نظام اسلامی را متهم به جنگ طلبی کنند، در واقع مرتکب خیانت می شوند.
این مبارزه تا چه زمانی طول خواهد کشید؟ مبارزه و جهاد تمام شدنی نیست... اما ممکن است در شرایط مختلف شیوهها و روشهای جهاد و مبارزه متفاوت باشد.
در برنامهى ششم که در پیش است، روى اقتصاد و روى فرهنگ و روى علم باید تکیه کنید. اقتصاد مقاومتى قدم بلندى است که در این زمینهها میتوان برداشت.
شما وقتى از یک منطقهاى در دریا که در آنجا دزدان دریایى مستقرّند، میخواهید با کشتى عبور کنید، باید مجهّز باشید؛ طبیعت کار این است. باید بتوانید از خودتان دفاع کنید، انگیزهى دفاع داشته باشید؛ اگر انگیزهى دفاع نداشته باشید، سرنوشت شما معلوم است: لخت میشوید، آواره میشوید، کشتى از دستتان میرود، جان شما هم یا نابود خواهد شد یا با ذلّت و اسارت باقى خواهد ماند؛ مسئله در دنیا این است.

* واکنش ها به اظهارات دکتر روحانی:
این بخش از سخنان رئیس جمهور، با واکنش های زیادی مواجه شد: "اینقدر در زندگی مردم مداخله نکنید، ولو به خاطر دلسوزی؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمیتوان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد."
توجه سایت های فارسی زبان غرب به انتقاد شدید خاتمی از روحانی
نماز جمعه این هفته در قاب رسانه های فارسی زبان
.jpg)
* سخنان اوباما درباره ایران:
باراک اوباما هفتم خردادماه در مراسم فارغالتحصیلی دانشجویان "آکادمی نظامی ایالات متحده" در "وِست پوینت" نیویورک٬ اظهار کرد که ایران علیرغم هشدارهای ایالات متحده٬ اسرائیل و سایر کشورها در طول سالها برنامه هستهای خود را پیش برده است؛ اما از زمان آغاز ریاست جمهوری وی٬ واشینگتن ضمن اعمال فشار بر ایران از طریق تحریمها٬ دست خود را نیز برای مذاکره به سوی دولت ایران دراز کرد.
اوباما: دستمان را به سوی ایران دراز کردیم/ رهبر جهانیم!:
"برای اولین بار در یک دهه گذشته، فرصت بسیار واقعی وجود دارد که به یک توافق دست یابیم. چیزی که بسیار موثرتر از توسل به زور است...در آغاز ریاست جمهوری من، ائتلافی برای اعمال تحریم علیه اقتصاد ایران تشکیل دادیم، در حالی که دست دیپلماسی هم به سوی ایران دراز بود. حالا فرصت داریم که اختلافهایمان را به صورت صلحآمیز حل کنیم."
اوباما: دیپلماسی از "تمام گزینه ها" مؤثرتر است:
"حالا فرصت داریم که اختلاف هایمان را صلح آمیز حل کنیم. البته هنوز فاصله زیادی تا به نتیجه رسیدن وجود دارد و در همین حال "تمام گزینه ها" برای بازداشتن ایران از دستیابی به سلاح هسته ای محفوظ است."
همزمان رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا هم از گزینه های روی میز آمریکا گفت: آمریکا ایران را به حمله نظامی تهدید کرد

* نگرانی آمریکا از حملات هکرهای ایرانی:
رویترز با اشاره به حمله سال های قبل هکرهای دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی به سایت نطنز، نوشت: کارشناسان امنیتی معتقدند که هکرهای ایرانی به تلافی حملات استاکسنت به تاسیسات هستهای ایران در سال ٬۲۰۱۰ فعالیت خود علیه اهداف خارجی را آغاز کردند.
رسانه های غربی: "بنگاه خبرپراکنی" ایران کشف شد!:
شرکت "آیسایت" که یک موسسه امنیتی برای مبارزه با تهدیدهای اینترنتی است، اعلام کرده که یک گروه هکر ایرانی را شناسایی کرده است. یک ژنرال چهارستاره نیروی دریایی آمریکا، اعضای کنگره و سفیران ایالات متحده آمریکا، اعضای لابی اسرائیل در آمریکا و نیز افرادی از بریتانیا، عربستان سعودی، سوریه، عراق و افغانستان از جمله اهداف این گروه ایرانی بودهاند.
سخنگوی شرکت آیسایت، حرکت این هکرها را اینگونه توصیف کرده است: «این گروه پر سر و صدا نیست، آنها آرام و به آهستگی کارشان را پیش میبرند. این هکرها میخواهند مخفی بمانند و از دسترس رادارها دور باشند».
جواب دولت آمریکا به هکرهای ایرانی: اطلاع کامل داریم:
دولت ایالات متحده در واکنش به انتشار خبر حملات سایبری و جاسوسی اینترنتی هکرهای ایرانی از مقام های آمریکایی از طریق شبکه های اجتماعی، اعلام کرد از استفاده از هویت های جعلی برای رسیدن به اهداف شوم آگاهی کامل دارد.

* اعدام "مه آفرید" مفسد اقتصادی
مه آفرید امیرخسروی فرزند منصور، به اتهام «افساد فی الارض از طریق شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور با تبانی و فساد در شبکه بانکی و توسل به روش های متقلبانه و مجرمانه و اخذ میلیاردها تومان وجوه غیرقانونی و شرکت در پولشویی و پرداخت رشوه» اعدام شد.
"مه آفرید" سحرگاه امروز اعدام شد:
مهآفرید خسروی مدیریت شرکت «توسعه سرمایهگذاری امیرمنصور آریا» را با بیش از ۳۰ زیر مجموعه برعهده داشت.
بازتاب اعدام "مه آفرید" در سایت های فارسی زبان غرب:
اعدام متهم اختلاس 3000 میلیاردی به سرعت در سایت های بی بی سی فارسی انگلستان، رادیو فردای آمریکا و دویچه وله آلمان بازتاب یافت.
بازتاب اعدام مه آفرید در رسانه های خارجی:
پایگاه های خبری رویترز، فرانس پرس، آسوشیتدپرس، ایندین اکسپرس و اینترنشنال بیزینس تایمز نیز از جمله رسانه هایی بوده اند که این خبر را منعکس کرده اند.